13 Haziran 2016 Pazartesi

Astral Seyahat Kaça Ayrılır?

Astral seyahat kaç bölüme ayrılır bir inceleyelim.

Tahi mekan, tahi zaman diye 2 gurubumuz vardır.

Tahi mekan :

Mekan kelimesinden olayın zaten mekan değiştirme olduğunu anlıyoruz gel gelelim bu sistem kendi arasında kaça ayrılır.

*Bedenen astral seyahat
*Cin çekmesi ile güçlü bir akışla gelen astral seyahat
*Gayb boyutu açık kimselerin çokca deneyimleri ile yapılan astral seyehat
*Telkinli astral seyehat

( Bedenen yapılan Astral Seyahat )

Tahi mekan kelimesinin özüdür bu makama ermek için evliya ilim alimi veya maneviyatı çok yüksek olupta Allah tarafından çokca uzaklara yoğunlaşarak gitmek ve bedenende o uzak mesafeyi kat etmektir.

Örneğin Abdül Kadir Geylani gibi evliyaların üstadının Bağdat'tan bir aylık yola her akşam gidip gelmesidir.

Yada Cinlerin en güçlülerinde önce Asaf B. Behriye'nin Belkıs'ın tahtını konuşurken fark ettirmeden getirmesidir.

(Cin çekmesi ile yapılan güçlü Astral Seyahat)

Bu astral seyahat türü kişiye göre değişir. Cinin yardımı ile yapılır hatta bütün iş cine bağlıdır.
Uyumakla uyumamak arasındaki büyük enerji zayıflığı anında başlar ve ortalama 100 w gibi bir elektrik akımına uğrar ve ardında ise büyük bir ürperme ile bir anda bedeninizin havalandığını ve öyle bir hızlı hareketle çekildiğini görürsünüz ki bu astral seyahat değilde sanki bedenen uçuyorsunuz gibi olur bire bir yaşarsınız ve jet hızında yükselir, yükseklik korkunuz var ise çokca korkabilirsiniz.

Eğer cin ile dost değilde size düşman ise sizi korkutacağı şekillere sokarak eziyet eder.
Birde bu cinlerin farklı ve herkesin istediği tarz bir (astrala) çıkarışı vardır bu çokca nadir yaşanır bu astral ise gayet kontrolsüz yapılır sadece örnekle açıklayayım.

Örnek;

Kız gece yatağında terlemiş sıcaktan bunalmış halde idi birden kalkıp duşa girdi duşu bittikten sonra ise yatağına geri döneceği sırada birde ne görsün yatağında zaten kendisi yatıyor bir çığlık atmaya başlayınca birden yatağında uyandı.

Gayb boyutu açık insanların yani gerek ruhane cıkışları kolayda ve uzun zamandır deneyip başarılı olmuş insalar duru görü ve astral ile aynı oranlı olup uzak mekanlara anlık gidip gezebilirler.
Eğer giden kişi cinleri de görebilen birisi ise gerek cinleri gerekse ruhanileride görebilir.

( Telkinli Astral )

Bu olay en basiti ve işe yeni başlayanlar için bire birdir işin ehli bir kişi tarafından bazı görüntülere yoğunlaşması istenilir.

Yoğunlaştıkca ehil kişi belli bir yerlerde adayı gezdirir verdiği telkin ilgi ve yardımcı olması sebebi ile hayale benzeyen görüntüler gördürür ve zamanla bu görüntülerin içinden hayaller çıkar ve çıkan hayal ise belli bir süre sonra unutulur.

Sonrasında ise telkin Astralda doğru yerlere yönelik bir eğitim süreci başlar.

(Tahi zaman )

Adı üzerine zaman kelimesi aklımıza zamanda yolculuk getirir direkt olarak. Doğru mu sizce?

( Cevap: Doğru )

Ama bu zamanda yolculuk kelimesi bizi yanıltmasın bu yolculukta geleceğe dair bir şey yoktur geçmiş odaklıdır yani astral yapan bir kişi gayb aleminde perde açmış ise ruhani bir çıkışla geçmişte yanan olayı görüp orada olayı izleyip anlatabilir.

Bu işte Astral kadar duru görününde çokca iyi olması lazımdır.
Eğer aday cinlerle bağlantılı ise yardım alıyorsa olayı noktası noktasına gayet net görebilir ama buda büyük çalışma emek gerektirir.

Sadece geçmiş değil bu konuda kendini geliştirmek isteyen duru görüsü zayıf ise o an yaşanan bir olayı astral olarak izlemeye çalışarak kendini geliştirmesi lazımdır.

Bu Blogda Ara