6 Şubat 2022 Pazar

Az Uyuyup Daha Zinde Kalkmak İster misin?

İbnül Arabi Tavsiye ve Tespitine Göre 

Saat 22.00dan, gece 03.00e kadar uyumak 6 saat uyumuş etkisi verir. 

Öğlen namazı sonrası saat 15.00e kadar ki zaman diliminde yarım saat uyumak 2 saate bedeldir. Kaylule uykusu denir buna.

Bu şekilde gün ışığından faydalanıp zamanı yetirebilirsiniz.

Toplam 8 saat uykunuzu almış olup, zamandan da çok fazla yararlanmış olursunuz. 

5 Şubat 2022 Cumartesi

Muhiddin İbnül Arabi Kehanetleri 1

 Muhiddin İbnül Arabi Kehanetleri 1

En doğrusunu Allah bilir.. -Gelecekte İseviler (batılılar) akın akın İslam'ı seçecek. -2045'te insan nesli yok olacak. 2050 robotlar yeni insanları suni üretecek. Şuan da üremeyi bozan doğal beslenmeme, kullanılan her türlü kimyasal (temizlik malzemesi, krem, ilaç VS) -Şit aleyhisselam neslinden son veli çocuk Çinde 2045te doğacak. İnsanlar onun anlattıklarına inanmayacak ve onu öldürecekler. Allah onları helak edecek. -Avatar 2045 projesi yapılıyor. Çinli Lie ailesi genetik kodlarla oynuyorlar.



Vazgeçer misin?

Her şeyden Onun için vazgeçecek misin? 

4 Şubat 2022 Cuma

Hayırlı Cumalar

Bugün Hiç Salavat Getirdin mi?
 Allahümme Salli Ala Seyyidina Muhammedin Ve Ala Ali Seyyidina Muhammed. 

Hayırlı Nurlu Cumalar Dileriz..

3 Şubat 2022 Perşembe

Cinler, Şeytan, Malefik, İblis, İfrit

“Çünkü o ve kabilesi, sizin onları göremeyeceğiniz yerden sizi görürler!” A’raf 27

CİNLER HAKKINDA ÖNEMLİ BİLGİLER

1 ) Hepinizin bildiği gibi cinler latif varlıklardır enerjisel boyuttadır, yaşayış tarzları inanışları insanlarla çok benzerlik gösterir.
2) Şeytanın cinsi erkektir ataları iblistir, cinlerde erkeklik dişilik vardır. Dişilerine PERİ denir ve Perilerde sınıflara ayrılır. Kraliçe periler cin padişahları gibidir ve ateş perileri genelde musallat olanlardır. Ateş perileri büyü yoluyla ya da kişiye aşık olmak suretiyle bedene girer musallat olur, devamlı olarak kişiyle ilişkiye girmeye çalışır ilişkiye girdikçe daha çok bağlanır ve güçlenir. Diğer bir türü de su perileridir ve bunların Müslüman olanlarını biz özellikle bedendeki cini çıkardıktan sonra bedene sokarız son temizliğini yapar, ne kadar tahribat olduğu bilgisini verir ve müdahalesini yapar, bir nevi hekimlik görevi görürler. Daha bunlar gibi birçok manevi varlıklar var ama, burada kesmek çok derine inmek istemiyoruz.
3) Erkek olanlarına CİN denir. Ataları CANN’ dır. Yalın ateşten yaratılmıştır, insanlara çok benzerler. Yaşamları ve inanışları ile musallat biçimleri baz alındığında insanlar için en tehlikeli olanın SEMUM’ dur. Semum; şeytana çok yakındır, tamamen aynı felsefeyi taşırlar, güçlü ve çok azgındırlar. Müslümanları hiç sevmezler ve süluka gelmezler, en çok vesvese, çarpma ve ağır büyülerde çalışırlar. Diğer tehlikeli türü ise İFRİT’ tir. İfritler; çok azgın ve güçlüdürler, ağırlıkla büyücülerle çalışırlar, bir kısmı da normal musallatı tercih ederler. Elbette Müslüman olanları da vardır, ateist insanlara çok bulaşır ve acı çektirmekten müthiş zevk alır. Amacı ben üstünüm çünkü insanı ben yönlendiriyorum felsefesindedir ve devamlı şu sözü kullanır ‘’BEN’’ sözcüğü. Bu sözcük ki bir kibir sözcüğüdür .

İFRİT – MUSALLAT NEDİR?
Yaygın inanışa göre genç erkekler yada genç kadınlara musallat olarak onu etkisi altına alan varlığa İfrit yani Musallat adı verilir.
Havas ilmi Musallatı cinlerin daha güçlüsü olarak tanımlar. Yakalanması, yok edilmesi daha zordur ve zaman zaman titreşimlerini düşürerek bedenlenebildiğini söyler. Bazı bakımlarda çıkmamalarının nedeni de budur.
Çoğu zaman bu durum görünür değildir. Yani kişi üzerinde bir musallat olduğunu anlayamaz. Ancak her iki durumda da erkek olsun kadın olsun belirtiler şunlardır.
Genelde cinsel içerikli rüyalar sıklıkla görülür. Bu olmazsa kabuslar görülür. Rüyalar düzgün değildir.
Kişi kendi içine döner. Dış dünyadan kendini soyutlar. Sessizleşir. İçine kapanık bir hayat yaşar.
Özellikle ikili ilişkileri kesinlikle bozuk olur. Kimseyi beğenmez yada karşı cins kişiyi beğenmez.
İş evlilik aşamasına gelse bile bir şekilde bozulur ve evlilik gerçekleşmez.
Bu olay evlilikten sonra gerçekleşmiş ise evlilik yürümez.
Musallat ayrıca başkalarının yönlendirmesi ile olabileceği gibi, başka bir deyişle büyü yolu ile yönlendirilebileceği gibi, tamamen rastlantısalda olabiliyor. Halk arasında cin çarpması tabiri bu duruma uygundur. Ancak her musallat cinsel içerikli olmayabiliyor. Yinede musallat kişiyi ele geçirmiş olur ve kişiye olmayan şeyleri olmuş gibi gösterebilir. Kişinin kendisini ve çevresini farklı algılamasına sebebiyet verebilir.
Bu gibi bir durumda işin ehli birine danışmanız sizin için en hayırlısı olacaktır. Çünkü Musallat, anlaşılmadığı sürece insanın yaşamını ölüme kadar mahvedecektir…

İbnül Arabi 2022 Tavsiyeleri

İbnül Arabi Tavsiyeleri 2022 Yılı İçin 



-Her gün  Kıble'ye doğru yönelip Kuran'a bakarak 40 Fatiha Suresi okuyun.
-Bu yıl bir kere abdestli olarak Kıble'ye doğru 1226 defa ihlas suresi okuyun.
-Bu yıl bir hafta boyunca abdestli olarak Kıble'ye yönelip 767 defa Euzu Besmele okuyun.


Diye belirtmiştir hazret.. Ruhuna El Fatiha...  

Arakiyeci İbrahim Ağa'nın Camii


 Arakiyeci o dönem takkeci demek. Takkeci amcamız bunu gönlüne koymuş ve bir  rüya görmüş. Rüya da der ki, İbrahim kalk  Bağdat'a git. Nehrin kenarına var. Asma ağacında üç tane üzüm git onları ye demişler. İstanbul'dan nasibi aramaya gider. Rüyasında ki üzümü bulmak için düşmüş yollara. 

Bağdat'a varmış. Asma ağacında altta normal salkımlar, üstte de rüyasında ki üç adet üzüm. Zıplayıp yemeye çalışıyormuş. Birinin dikkatini çekmiş. Neden alttakileri değil üsttekileri yiyorsun mübarek demiş. Arakiyeci amcamızda başta anlatmak istemeyip sonradan söylemiş derdini başlamış anlatmaya. Bunları dinleyen Bağdatlı gülmeye başlar. Bunun için buraya mı gelinir, bu da rüya mı? Ben yıllardır rüyamda Bağdat'a git , orada Arakiyeci İbrahim Ağa var onu bul. Onun evinin arka bahçesinde bir küp altın var onu bul derler. Ben bu bir küp altın için İstanbul'a gitmedim. Sen kalktın üç adet üzüm için buraya geldin. Bunu duyan Arakiyeci İbrahim Ağa bana müsade der ve İstanbul'a evine yola koyulur. Bir küp altını çıkartmış ve Arakiyeci İbrahim Ağa Camii'ni yaptırmış. 

Güzel niyet, güzel dua, güzel nasip ..

Ruhuna Fatiha.. 

Adres: Zeytinburnu'ndadır. 

  • Otobüs Otobüs: 33Y, 72T, 94Y, AVCILAR - SÖĞÜTLÜÇEŞME, BEYLIKDÜZÜ - ZINCIRLIKUYU
  • Tren Tren: MARMARAY (ATAKÖY - PENDIK), MARMARAY (HALKALI - GEBZE)
  • Metro Metro: M1A, M1B
  • Tramvay Tramvay: T1
  • Minibüs / Dolmuş Minibüs / Dolmuş: MİNİBÜS: A-48, MİNİBÜS: B-46



Yeniden Merhaba

Uzun bir aradan sonra tekrar merhaba sevgili okurlar. Sizlere bu mübarek üç aylar zamanı tekrar kavuşmanın sevinci içerisindeyiz. Yıl 2022 ve aradan çok uzun zaman geçti. Bu süre zarfında çok şey değişti değil mi? Kişisel olarak sizler değiştiniz, mevsimler , koşullar , kısacası her şey değişti. 

Yeni düzene binaen başlamış olduğumuz serüvene tekrar devam edelim o zaman.. 
 


Hoşgeldin Üç Aylar

 

Youtube Sayfamız

 Can Kat Youtube

Bu Blogda Ara