7 Eylül 2017 Perşembe

Bu Duayı Vird Edinmek Çok Faydalıdır

BİSMİLLAHİ ALLAHU EKBER..

Lebbeyk Allahümme lebbeyk. Lebbeyke la şerike leke lebbeyk. İnne’lhamde ve’n-ni’mete leke ve’l-mülk. La şerike lek: Sırtımıza kefenimizi giydik, Sevdiklerimizi ve dünyamızı arkamızda bıraktık, Baş açık ayak yalın“ sana geliyoruz, rahmet denizinde damla olmaya geliyoruz, ümmet okyanusunda çağlamaya, günahımza ağlamaya, yanmaya, pişmeye ve olmaya geliyoruz. Biz sözünü bozanız sen va’dinden dönmeyen, biz yetersiziz sen mükemmel, biz isteyeniz sen veren, biz memuruz sen âmir, biz küçüğüz sen büyük, biz biçareyiz sen tek çaresin, biz âvareyiz sen zaptedensin, biz yüreği yaralıyız sen yaramızı saransın, biz misafiriz, sen ağırlayansın.
Âdem olup adam olmaya, İbrahim olup yanmaya, İsmail olup kurban olmaya, Hacer olup teslim olmaya geliyoruz! Heba olan geçmişimiz, perişan hâlimiz meçhul istikbalimiz için sana geliyoruz! İslam’ın öksüzleri, yetimleri adına geliyoruz. Işgale uğramış yüreğimiz, tahribe uğramış düşlerimiz ve umutlarımız adına geliyoruz. Uzak-yakın demeden, Sana geliyoruz Allah’ım, bağışlanacaklar listesine bizi de al yarabbim.
Misafirlerine çekeceğin rahmet ziyafetine bizi de buyur et!” Günümüzde ümmet lidersiz kalmıştır. Ümmetin kanayan yaraları için geliyoruz.
Allah’ım! Ey İbrahim’in Rabbi! Ey Muhammed’in Rabbi Ey Mazlumların Rabbi! Gönüllerimiz çöle dödü muhabbet ver! Ümmet paramparça oldu, vahdet ver! Küfrün pençesinde zelil, rezil ve rüsvay olduk, izzet ver ! Ayrılık canımıza tak dedi, üflet ver ! Kendimize karşı yabancılaşıp “aşağılık maymunlara“ döndük, fıtrat ve hilkat ver! Taşlaşmış yüreklerimizin gözleri kör, kulakları sağır, dillerimiz lâl oldu, basiret ve feraset ver. Kendi korkularımızın esiri, hobilerimizin tutsağı, vehimlerimizin hizmetçisi olduk, celadet, şecaat ve sekinet ver. Allahım bize Kabe de tavaf yapmayı.
Safa ile Merve de say yapmayı. Arafatta, Müzdelifede vakfe yapmayı günahlarımızdan temizlenmeyi. Şeytanlarımızı taşlamayı. Şükür kurbanı kesmeyi traş olmayıResulullahı ziyaret etmeyi, O nunla selamlaşmayı. Cennet bahcesinde namaz kılmayı. Cebeli Uhud’u Şehidlerimizi ve Cennetül Bakıyi ziyaret etmeyi. Takva Mescidinde namaz kılmayı. Bizlere nasip et Allahım. Anamızdan yeniden doğmuş gibi pak temiz günahsız olarak evimize kavuşmayınasib et yarabbim.
Lillahı taalel fatiha.

6 Eylül 2017 Çarşamba

Frigya Hierapolis Örenyeri Pamukkale

Hierapolis Örenyeri Pamukkale
Denizli'ye gittiğinizde Pamukkale travertenlerini gezmek için aşağı veya yukarı kapıdan girdiğinizde göreceğiniz büyük ve görkemli antik kent. 1. yydan kalma bu antik kentte mezarlar, lahitler, süslemeler, cehennem kapısı, hamamı ve antik tiyatrosu mevcut..
İşte size bir kesiti.. İzlemek için vidyoya tıklayınız..



5 Eylül 2017 Salı

Hz. Ali'yi Ağlatan Olay

HZ. ALİ’Yİ AĞLATAN OLAY
Hz. Ali bir gün evinde oturuyordu. Kapı çalındı. Hz. Ali kalkıp kapıya baktı. Komşularından biri gelmişti. Komşusu ona selam verdi. O da onun selamına cevap verdi. Sonra Hz. Ali komşusuna:
-Ne istiyorsun? Diye sordu.
Komşusu utanarak:
-Şu kadar paraya ihtiyacım var. Bana borç para verir misin? Dedi. Hz. Ali eve girdi. Komşusunun istediği parayı alıp geldi. Komşusuna verdi. Komşusu istediği parayı alınca sevinerek dönüp gitmişti.
Hz. Ali de eve girmiş, oturup derin bir düşünceye dalmış, sonrada ağlamaya başlamıştır. Hz. Fatıma efendisinin ağladığını görünce ona şöyle demişti:
-Ey Efendim! Neden üzülüp ağlıyorsun? Komşumuzun istediği parayı ona verdin. Sevinmen gereklidir.
Hz. Ali ona şöyle cevap vermiştir:
-Ey Fatıma! Sen komşuluğu bu kadar kolay mı sanıyorsun? Bizim görevimiz, komşumuzun halini sormaktı. Böyle bir ihtiyacı olduğunu öğrenince o gelip istemeden önce, o parayı götürüp ona vermekti. Neden görevimizi yapamadık diye üzülüyorum....
PAYLAŞALIM HERKES OKUSUN

4 Eylül 2017 Pazartesi

Renklerle Çakra Çalışması

RENKLERLE ÇAKRA ÇALIŞMASI
Vücudumuzda bulunan 7 enerji merkezini çalıştıran yoğunlaşmamız sayesinde olası enerji tıkanıklıklarını giderebilir ve rahatlayabilirsiniz.
Öncelikle yoğunlaşma için sakin bir ortam bulun. Türk oturuşu olarak gösterilen pozisyonda yada rahat edeceğiniz bir oturuş şekli ile oturun ve gevşeyin. Bir çok farklı düşünce ile meşgul beyninizi kendinize odaklayın ve gözlerinizi kapatın. Şimdi sırasıyla tepe şakrası olarak adlandırılan enerji merkezimizden başlayarak, kök şakramıza doğru bir yolculuk yapacağız.
MOR BİR ODADAYIZ
VII. Enerji Merkezi (Taç, Tepe Enerji Merkezi)
Gözleriniz kapalı iken mor bir odada olduğunuzu düşünün ve moru görmeye çalışın. Rengi görebilmek için ısrarcı olun. Rengi göremiyorsanız bu durum şakranız ile yeterince bağlantılı olamadığınızı gösterir ve bu yoğunlaşma da şakra ile bağlantınızı kuvvetlendirir.
KOYU MAVİ, LACİVERT BİR DENİZ
VI. Enerji Merkezi (Üçüncü Göz Enerji Merkezi)
Şimdi bir deniz kenarına geldik, dalgalar köpüre köpüre sahile vuruyor ve bu sırada koyu mavi olan suyu seyretmeye başlıyoruz, lacivert rengi görmeye çalışıyoruz bu esnada burnunuzdan derin bir nefes alın ve iyot kokusu ile denizin ferahlatıcı havasını hissederek ciğerlerinize çekin.
MAVİ SULAR AKIYOR
V. Enerji Merkezi (Boğaz Enerji Merkezi)
Yolumuza devam ediyoruz önümüze rahatlatıcı şırıltısı ile masmavi suların aktığı bir bahçe geldi. Yeniden gözleriniz kapalı iken maviyi görmeye çalışın, suyun sesini dinlerken vücudunuzdaki olumsuzlukları alıp götürdüğünü hayal edin.
YEŞİL BİR ORMAN
IV. Enerji Merkezi (Kalp Enerji Merkezi)
Yemyeşil bir orman uzanıyor önümüzde, kuş sesleri eşliğinde yürürken yeşil rengi görmeye çalışın. Burnumuzdan derin bir nefes alın, ağzınızdan yavaşça verin.
SARI BAŞAKLAR
III. Enerji Merkezi (Karin Enerji Merkezi)
Sarı başakların rüzgar ile dans ettiği bir tarlaya geldik, başaklara dokunun ve onlara bakarken sarı rengi görmeye çalışın.
TURUNCU MENEKŞELER
II. Enerji Merkezi (Hara Enerji Merkezi)
Bahçemize geri döndük şimdi turuncu menekşelere bakın ve bu rengi görmek için yoğunlaşın.
KIRMIZI GÜLLER
I. Enerji Merkezi (Kök Enerji Merkezi)
Tepe şakramızdan başlayan yolculuğumuzun son durağı olan kök şakramıza gelmiş bulunuyoruz. Bu şakranın rengi kırmızı olduğu için kırmızı gülleri hayal edin ve kırmızıyı görmeye çalışın.

3 Eylül 2017 Pazar

Hayır bulmak ve Bela Bulmak Sizin Elinizde

Hayatınızda ki her şey için Allah'a hamd edin ve her ne istiyorsanız O'ndan isteyip konuyu O'na bırakın. Çünkü hakkımızda hayırlı olanı verip bizim için en doğru kararı vermiştir. Israr etmek ise nefis yapmaktır ve bilinçsizce veya bilinclice kendinizi günaha sokarsınız. Bunun sonu da beladır, azaptır, hüzündür. Allah perdelerimizi kaldırsın. Amin
Can Metedoran

2 Eylül 2017 Cumartesi

Titreme, Sıçrama, Düşme Hissi Neden Kaynaklanır?

TİTREME, SIÇRAMA, DÜŞME HİSSİ NEDEN KAYNAKLANIR?
Hemen hemen herkesin mutlaka başına gelmiştir. Uykuya dalarken ya da uyku esnasında rüya gördüğümüzde sıçrayarak kalkarız. Veyahutta dürtmeler olabilir.
Genellikle bu tür tepkimeler Şer Cinlerden kaynaklanır ve gece meydana gelir. Yani musallatlarınızdan..
Bunu yapmalarının sebebi ise gece sizinle vakit geçirmek istemeleridir. Şer cinler gündüz dinlenir, gece aktif olurlar. Doğal olarak sizin uykunuz geldiği zaman sizi dürterek veya sıçratarak ayakta kalmanızı sağlamak isterler.
Rüyalarda ve bu tür sıçramalar da Musallatın belirtilerinden birisidir.
Can Metedoran
Daha fazla detay için www.metedoran.blogspot.com.tr
www.canmetedoran.com
Sosyal Medya @CanMetedoran
YouTube Metedoran Can

1 Eylül 2017 Cuma

Cin İlmimiz Üzerine / CAN METEDORAN

Cin ilmimiz üzerine...
Hüküm ile çalışan varlıkları emirle çalıştırmak zordur, emir hüddam sahiplerine hitap eder cin sahibi olan kişi hükmü tanır. CİNE tahdit koymak cinleri sevmekten geçer.
İnsanlarda yasalar vardır iyi bir şey yaptığımızda ödüllendirilir, kötü bir şey yaptığımızda hapse konuluruz.
Cinlerde ise hüküm vardır. İşlemi doğru yaptığında kefaret isterler, yanlış bir şey olduğunda hüküm gereği ceza alırlar. Basit ama çok geçerli bir hüküm sistemi vardır ki ta Süleyman Peygamber zamanında konulup günümüze kadar gelmiştir.
Ama biz insanlarda böyle değil çıkarlarımız doğrultusunda o yasaları hep bozmuşuzdur, cinlerde böyle bir şey yoktur.
Kontrole gelince tabi ki bizlerde olur. Bu işin ortası yoktur. Ya cin size hizmet eder ya da siz cine.. Nefis yaparsanız cine hizmet edersiniz. Yapmaz iseniz cin size hizmet eder, karşılıklı sevap alınmış olur. Siz zikir çekince onlarda çeker, sizi uyarır korurlar.
Cinin adına alınan bu kefaret çoğunlukla kişilerden dua, tesbih, hayır işlemek gibi olmalıdır. Aslında doğrusu budur.
Sistemimiz hakkında özet bilgidir. Biz cinleri severiz. Onlara zarar vermek ya da para için her nefisli işlem için yada menfaat için kullanmak gibi bir niyetimiz yoktur. Piyasadaki hacı, hoca, cindar, medyumlar gibi dolandırmak için bu ilmi yapmıyoruz. (İşini doğru yapanları ayrı tutuyoruz) Biz hükümle çalışır HAKK YOLUNDA hizmet ederiz!!! Cin ilminin aslı budur.
Saygılarımla,
Can METEDORAN

Bu Blogda Ara