1 Eylül 2017 Cuma

Cin İlmimiz Üzerine / CAN METEDORAN

Cin ilmimiz üzerine...
Hüküm ile çalışan varlıkları emirle çalıştırmak zordur, emir hüddam sahiplerine hitap eder cin sahibi olan kişi hükmü tanır. CİNE tahdit koymak cinleri sevmekten geçer.
İnsanlarda yasalar vardır iyi bir şey yaptığımızda ödüllendirilir, kötü bir şey yaptığımızda hapse konuluruz.
Cinlerde ise hüküm vardır. İşlemi doğru yaptığında kefaret isterler, yanlış bir şey olduğunda hüküm gereği ceza alırlar. Basit ama çok geçerli bir hüküm sistemi vardır ki ta Süleyman Peygamber zamanında konulup günümüze kadar gelmiştir.
Ama biz insanlarda böyle değil çıkarlarımız doğrultusunda o yasaları hep bozmuşuzdur, cinlerde böyle bir şey yoktur.
Kontrole gelince tabi ki bizlerde olur. Bu işin ortası yoktur. Ya cin size hizmet eder ya da siz cine.. Nefis yaparsanız cine hizmet edersiniz. Yapmaz iseniz cin size hizmet eder, karşılıklı sevap alınmış olur. Siz zikir çekince onlarda çeker, sizi uyarır korurlar.
Cinin adına alınan bu kefaret çoğunlukla kişilerden dua, tesbih, hayır işlemek gibi olmalıdır. Aslında doğrusu budur.
Sistemimiz hakkında özet bilgidir. Biz cinleri severiz. Onlara zarar vermek ya da para için her nefisli işlem için yada menfaat için kullanmak gibi bir niyetimiz yoktur. Piyasadaki hacı, hoca, cindar, medyumlar gibi dolandırmak için bu ilmi yapmıyoruz. (İşini doğru yapanları ayrı tutuyoruz) Biz hükümle çalışır HAKK YOLUNDA hizmet ederiz!!! Cin ilminin aslı budur.
Saygılarımla,
Can METEDORAN

Bu Blogda Ara