15 Mart 2016 Salı

BİLİNÇLİ RÜYALAR

Rüyada Farkındalık
Kabus gördüğünde rüyada olduğunu fark edip uyanan ya da farklıb ir ryaya geçiş yaptığını anlatan çok insana denk gelebiliriz. hatta neredeyse hepimiz bunu en az 1 kere de olsa yaşamışızdır.
Rüyada gördüğümüz inanılması güç olaylar ve görüntüler, genelde bize o anda rüyada olduğumuzu hissettirir, bu şekilde ya rüyadan uyanır yada farklı bir rüyaya atlarız. Her gece bir çokrüya gördüğümüzü ve bunlardan bir yada iki tanesini hatırladığımızı varsayarsak, rüyada farkındalığı belkide gecede onlarca kez yaşama ihtimalimiz yüksektir. Belkide bir çok rüya görmemizin en büyük sebebi bu tarz olaylar karşısında bilincimizi kısa bir süre için kazanıp farklı rüyaya geçmektir.

Astral Seyahatin en kolay ve en başarılı yolu Lüsid Rüya / Bilinçli Rüyalardır, fakat Astral Seyahatte gidebileceğimiz yerleri Rüyalar Alemi, Paralel Evrenler Bölgesi ve İçinde Bulunduğumuz Zaman Dilimi olarak üçe ayırırız, normal tekniklerle çıkılan Astral Seyahatte bu üç bölgeyide gezmek mümkündür. Fakat Bilinçli Rüyalarla yalnızca Rüyalar Aleminde bulunulmaktadır. Bunun sebebi ise, uykuya daldığımızda otomatik olarak astral bedenimiz vücudumuzu terkeder ve bilincimiz yerinde olmadığından Rüyalar Alemine geçiş yapar. Bilinçli Rüya görmekteki amaç, en zor şey olan Astral çıkışı Astral Beden yaptıktan sonra, bilincimizi kazanıp belkide bir nevi "hazıra konmak"tır.

Bu Blogda Ara