25 Ocak 2018 Perşembe

Eğer Çok Hastayım İyileşemiyorum diyorsanız, bu yazı sizin için...



Hak bela yazmaz, kul azmadıkça...

Tüm hastalıkların tedavisi bol tevbedir. Tabii bunu yapabilmek için de Allah'ın bunu kuluna nasip etmesi gerekir. Zira biz kullar bu dünyaya gelmeden önce yaptığımız Elestü Bi Rabbiküm sözleşmesine uymadığımız için çok fazla şeytan hilesi, musallat, vesveseye tabi kalıp işin içinden çıkamıyoruz.

Gerek zürriyetimizden gelen , gerekse bizim işlediğimiz günahlar yüzünden gelen musallatlar fiziksel ve psilojik olarak rahatsız edebiliyor.

Fiziksel ve Psikolojik Rahatsızlıkları daha önce ki yazılarımızda okuyabilirsiniz. 

Genel ve bilinen bir gerçek şu ki Musallat Tedavisi bilim ile bulunamayan ve teşhisi konulamayan hastalıkların sebebidir. Yani genetik olması gereken bir dawn sendromu, kas erimesi hastalığı, safra kesesi operasyonu gibi hastalıklara maruz kalan çoğu kişinin aslında soyunda ve kendisinde taşıyıcı olmadığı halde bu tür hastalıklara yakalanma durumu olabiliyor ve açıklanamıyor.

Unutmayın "İnsanlar tevbe edince musallat zayıflar." Ali İmran 89. Ayet "Ancak bundan sonra tevbe edip , kendini düzeltenler müstesnadır. Şüphesiz Allah çok bağışlayandır. Çok merhamet edendir."

Cinlere vücudumuza girip musallat olma yetkisini, vesvese almayı bunların hepsini biz yapıyoruz. Biz günah işledikçe gelirler, aksi takdirde yaklaşamazlar.

ŞEYTAN GÖREVİNİ YAPIYOR, PEK SİZ İNSAN OLARAK KULLUĞUNUZU YAPIYOR MUSUNUZ?

Bu Blogda Ara