24 Şubat 2018 Cumartesi

Rüya Deyip Geçmeyin.. Bu Yazıyı Okuyunca Bakış Açınız Değişecek...



Rüyalar her insanın hayatında çok önemlidir.

Kimisi rehber rüya görür, kimisi kabus, kimisi çok rüya görür, kimisi az.. 

Rüyalar gaybtan da haber vereceği gibi aynı zamanda geçmişinizde karmanızla ilgili temizlenmesi gereken blokajlarınızı düzeltmeniz içinde görebilirsiniz. Burada önemli olan rüyanın yorumlanma şekli.. Herkes rüya yorumlayamaz, zira bunun ne kadar önemli ve tehlikeli olduğunu daha önceki yayınlarımızda anlatmıştık.

Detaylı olarak rüyalar hakkında bilgi almak için bloğumuzda aramalar kısmına RÜYA yazabilirsiniz...

Sadece unutmayın, Rüya Yorumlatmak dinimizde de oldukça önemlidir ve doğru kişilere yorumlatmanız hayatınıza rehberlik sağlamanız için yön almak konusunda da önemlidir..

Rüyalarınızın nasıl olduğunu merak ediyorsanız ve yaşadığınız sorunları çözmek için koçluk almak istiyorsanız iletişim formunu doldurmanız veya mail atmanız yeterlidir.

Hayra ve sevgiye kalın..

23 Şubat 2018 Cuma

Rüya Koçluğu


RÜYA KOÇLUĞU

Çoğu kişinin bilmediği fakat yadsınamayacak kadar önemli ve kişiye özel olarak yorumlanması ve buna göre blokajlardan kurtulmanızı sağlayacak rüyalarınızı en doğru ve güvenilir şekilde yorumlama sanatına RÜYA KOÇLUĞU denir.
Kızgınlık veya öfkeniz üzerine gördüğünüz geçmişten gelen rüyalar, gelecekte verilmiş olan hata yapmamanınız istenen rüyalar, uyarı rüyaları, bilinçaltı rüyaları hep buna dahildir.
Rüyalarınızı özellikle sürekli gördüklerinizi uyanınca hemen not alıp hatırlayabildiğiniz kadarıyla ve üzerine katmadan not alıp bizlere yollamanız blokajlarınızı çözmek, hangi duygu durumundan dolayı bu tıkanıklığı yaşıyorsanız bunu çözümlendirmeye çalışmak en doğru yöntemdir.
Geçmişte yaşamış olduğunuz haksızlıklar yüzünden affedememe durumu oluşup bu enerjiyi etrafa yayarsanız PARASAL ve BOLLUK SIKINTISI çekersiniz.
Yine dar gelirli olmak dinimizce uygundur düsturunu kabul edip bunu bilinçaltınıza kodlayıp bolluk ve berekette sıkıntı çekmeniz, bu enerjiyi yayıp bilinç üssü olarak bu duyguyu kelimelere dökmekte yine sorun yaşamanızın örneğidir.
Kelimelerin Gizemli Büyüsüne İnanın
Kuantumcuların yaklaşımları ve tasavvufta da belirtildiği üzere pozitif yani olumlu cümleler kurup durumu tevekküle bırakmak en doğrusur, fakat bunu bu zamanda yaptığımızı zannedip önümüzü kendimiz kesmiş oluyoruz aslında..
Hamile kalamama; kendinizi geçmişten gelen olumsuz bir duygu ile cezalandırıp bilmediğiniz bir kalıp içerisinde sıkışıp beyninize hamile kalmayı haketmiyorum tarzında kodlamalarda bulunuyorsunuz.. Önemli olan bunun hangi olaydan ve hangi kalıplaşmış fikirden olduğunu ortaya çıkarmaktır.
Hayra ve sevgiyle kalın..

22 Şubat 2018 Perşembe

Rüya ve Gayb



Rüya ve Gayb Bağlantısı


Gayb rüya da verilir. Her kişiye özel olarak rüyaların görülmesini sağlar Yüce Yaradan, size düşen ise bu rüyaları yorumlayacak doğru kişiye ulaşmaktır.
Allah gaybın dilediği kadarını kullarına verir. Örneğin hırsız girecekti bunu görmüştüm vs gibi cümleler kurarız. Bunlar kişilere özel rüyalardır. 
Bazı terimlerin tabii ki genel anlamları vardır. Yılan, fare, köpek görmek. Yüksekten aşağı düşmek, itilmek vs bunlar musallat belirtisidir. Karabasan gibi net değildir. Bu hayvanların gösterimi musallat olduğunu gösterir. Veyahut araba görmek illa ki hayırlı bir haber demek değildir. 
Rüyada semboller, önünüze veya arkanıza bakmanız, renkler, rüyada ki yıl ve kişinin yaşı gibi faktörlerde önemlidir. Bilindiği üzere rüyaları yorumlama özelliği Yusuf Peygamber'e bahşedilmiş bir özelliktir. Bu yüzdendir ki bazı alimler bir nesnenin yorumunu yaparken farklı farklı yorumlamıştır.. 
Sizlerde gelecek ile ilgili rüyalar görüyorsanız veyahut anlamlandıramayıp sürekli rüyalarınızı merak ediyorsanız bize başvurunuz..

21 Şubat 2018 Çarşamba

Rüya ve Çeşitleri 5 Lucid Rüya


Lusid Rüya

Lusid rüya meydana getirmeyi öğrenmeden önce, genel olarak rüyalarınızı gözlemlemeyi ve kontrol etmeyi öğrenmelisiniz. Bunun anahtarı basitçe, sistematik gözlemle etkisi ikiye katlanmış kendi kendine telkindir. Rüya kontrolünü irdeleyen harika bir çalışma, kendisi de lusid rüyalar gören San Fransisco'lu psikolog Patricia Garfield'den gelmiştir; daha ayrıntılı açıklamalar ve öneriler için onun Creative Dreaming (Yaratıcı Rüya Görme) adlı eserine başvurabilirsiniz. Biz buraya eserdeki temel teknikleri almakla yetineceğiz.

Dr. Garfield'in metodik rüya kontrolünü öğrenmek için önerdiği belli aşamalar şöyledir:

Rüyalarınıza karşı tavrınızı saptayarak işe başlayın. İster şahsî gözlem isterse akademik bir araştırma sonucunda olsun, fakat mutlaka rüyalarınızın önemli olduğu, bazı şeyler söyledikleri ve onların öğretici olduklarına kanaat getirmiş olmalısınız. Eğer uyandığınızda gördüğünüz rüyayı hatırlıyorsanız, ona aldırmazlık etmeyin. Onu analiz etmeye, sorgulamaya ve sizin için ne gibi mesajlar taşıdığını bulmaya çalışın. Rüyalarınızın önemini bir kez fark ettiğinizde, onların tesirlerini deneyimlemeye başlayabilirsiniz. Rüyalarınızı dikkate alırsanız, size karşılık vereceklerdir.
Temel teknik, uyumadan önce belli bir kişi veya konuyla ilgili bir rüya göreceğinizi kendinize telkin etmektir. Garfield görme niyetinde olduğunuz rüyayı bir cümleyle ifade etmenizi, gevşemenizi, cümleyi tekrarlamanızı ve niyetinizin gerçekleştiğini hayal etmenizi özellikle önerir. "Bu gece arkadaşım
......... 'i rüyamda göreceğim." şeklinde bir ifade yeterlidir. Yani yatağa girdiğiniz zaman hemen uyumayın. Göreceğiniz rüyalar için biraz hazırlık yapın.

Bu psikolojik egzersizi uygularken rüyalarınızı hatırlama konusunda da gelişme kaydettiğinizi göreceksiniz. Rüya içeriğiniz üzerinde bir miktar kontrol kazanmaya başladıkça, hatırlamanız da daha yoğunlaşacak ve sıklaşacaktır. Ayrıca uyandığınız anda rüyalarınızı yazmanın da çok yararı dokunabilir. En iyi şekil sabah uyanır uyanmaz hemen kalkmayıp ne gördüğünüzü hatırlamaya çalışmanızdır. Eğer hatırlayamıyorsanız, pozisyonunuzu değiştirin. Her nedense bu hareket çoğu zaman rüyanızla ilgili bazı çağrışımlara yol açacaktır. Rüyanızı hatırlar hatırlamaz yazın veya bir banda kaydedin. Bu şekilde onlara toplu hâlde bakabilir ve kontrol konusunda ne kadar mesafe aldığınızı görebilirsiniz. Bazen de gün ortasında bir gece önceki rüyanızı hatırlatan bir şey görmeniz ya da işitmenizle, rüyanızın anılarının kendiliğinden aklınıza geldiğini bulgulayabilirsiniz.

Rüyalarınızda bir ölçüde kontrol sağlayabildiğinizi gördükten sonra lüsid rüyalar meydana getirmeye başlayabilirsiniz. Bu birçok şekillerde yapılabilir. En az karmaşık olanı, kendi kendinize telkin, yani kendinize öyle olacağını söylemeniz ya da talimat vermeniz yoluyladır. Bu arada, en iyi lüsid rüyaların iyi bir uykunun ertesinden, sabahın ilk saatlerinde oluşma eğiliminde olduklarını bilmeniz iyi olur. Sabah ilk uyandığınızda hemen kalkmayıp biraz daha uyumaya niyetlendiğiniz zamanlar idealdir. Bu fenomen muhtemelen normal uyku psikolojisinin bir ürünüdür, çünki çoğu insanın ilk rüya periyodu uykuya daldıktan 70-90 dakika sonra başlar.

20 Şubat 2018 Salı

Rüyalar ve Çeşitleri 4 Ahir Zaman Rüyaları

Ahir Zaman Rüyaları ve Önemi 


Ahir zaman dönemi girdiğimiz dönemde savaşlar çok kısa zamanlarda yaşanması bekleniyor bu savaş ruhani varlıklar arasında olması bekleniyor.Bu zamana esasen çok da yok kalp gözü ilmi ve de ilerlemiş kişiler bu savaşlardan zaten haberdar sadece zaman bekleniyor her iki tarafta hazırlıklar içerisinde bu savaş dünya üzerinde olması bekleniyor.
Deccaliyet hızlı bir şekilde ilerliyor insan alemi sağ duyulu olmalı, Yüce Yaradana sığınmalı, dine sarılmalı, birlik beraberlik olmalı, fitneden uzak durmalı inşaAllah.
Allah en doğrusunu bilir.
Bu olaylar ya da anlam veremediği RÜYALAR gören arkadaşlarımız bu konuda bizlere ulaşabilirler.

19 Şubat 2018 Pazartesi

Rüyalar ve Çeşitleri 3 Şer-Kabus Rüyalar

Şer Rüya - Kabus

3- Şeytandan Kaynaklanan Korkulu Rüyalar

   Toplumdan kopuk, içe kapanık, aşırı duyarlı, çekingen ve endişeli kimseler, vehim güçlerinin karanlıkta gördükleri karartılara hayâlî şekiller verip onlardan korktukları ve bilinçaltlarında ki olumsuz olayları hatırlayınca karamsarlığa kapılıp ürperdikleri gibi,
   Uyku halinde iken de şeytanın onların vehim duyuları üzerine yaptığı çirkin ve korkulu dürtüler, hayal duyusunun ekranına çirkin ve korkunç şekillerde yansıyınca, uyandıkları zaman başlarına bir kötülük gelmesinden korkar ve gereksiz yere evham yaparlar.
Peygamberimiz (s.a.v.) buyuruyor:

   Sizden biriniz hoşlanmadığı bir rüya gördüğü zaman, sol tarafına üç defa tükürsün; şeytanın şerrinden üç defa Allah’a sığınsın ve yattığı tarafından diğer yanına dönsün. (Müslim-İbni Mâce-Ebû Dâvûd)
   İnsan bazen korkulu rüyalar görüp uyanır ve uyandığı zaman da “oh rüyaymış” diye sevinir. Korkulu ve çirkin rüya gören kimse uyandığı zaman hemen sol tarafına üç defa tükürür gibi üflese, sonra üç defa “Eûzü billâhi mine’ş-şeytânirracîm” diye şeytanın şerrinden Allah’a sığınsa ve yattığı tarafından öbür tarafına dönse, Allah (c.c.) o kimseyi şeytanın şerrinden, dürtülerinden, rüyada gördüğü korkunç görüntülerden ve en önemlisi evham hastalığından korur.
   Peygamberimiz (s.a.v.) buyuruyor:
Sizden biriniz hoşuna giden bir rüyâ gördüğü zaman Allah’a hamd etsin: çünkü o Allahu Teâlâ’dandır ve o rüyâyı (sevdiği iyi kişilere) anlatsın.
Bir diğer rivâyette de,

   O rüyâyı sadece sevdiği kişilere anlatsın. Eğer hoşlanmadığı bir rüyâ görürse, o da ancak şeytandandır. Bu nedenle onun şerrinden Allah’a sığınsın ve onu hiç kimseye anlatmasın. O zaman, o rüya kendisine bir zarar veremez. (Buhârî-Müslim-Tirmizî-İbni Mâce)
   Ünlü rüyâ yorumcularından İbni Sîrîn hazretleri diyor ki:
   “Sen uyanıkken Allah’tan kork, rüyâda gördüklerine aldırma! Çünkü rüyâda gördüklerin sana hiçbir zarar veremezler”.


Nisa Suresi'nde de dediği gibi "Şeytanın hileleri pek zayıftır."
Rüyalarda etkilemeye çalışıp sizleri saptırmaya çalışır. Fakat iş kabus veya karabasan boyutuna geldiği zaman bilin ki bir musallat durumu söz konusudur, bu yüzden bu tür rüyalar anlatılmalıdır ve çözümü bulunmalıdır.
Cin musallatı durumlarında sıçramalar, yüksekten düşmeler, dokunulduğunu hissetme, rüyalarda cinsellik, sık sık uyanma ve sesler duyma durumu olarak kendini gösterir. 
Karabasanda bir cin türüdür, geliş sebebi farklıdır. 
BU YÜZDEN RÜYALARINIZ HER KONUDA ÇOK ÖNEMLİDİR!!!

18 Şubat 2018 Pazar

Rüyalar ve Çeşitleri 2 Bilinçaltı Rüyası

Bilinçaltı Rüyası







2- Hadîs-ün-nefs denilen Bilinçaltı Rüyalar

Beynimizdeki vehim ve hayal, gece-gündüz durmadan çalışan en faal duyularımızdır. Eğer bu iki duyumuza yeni bir program yüklemezsek, onlar bilinçaltındaki eski bilgileri karmaşık bir şekilde gündeme getirir ve beynimizi boş yere yorarlar.
   Uyanıkken gezip gördüğümüz yerleri, konuştuğumuz sözleri, bellediğimiz bilgileri ve uzun süre yaptığımız işleri, biz uyurken karmaşık bir şekilde hayal duygumuzun ekranına getirip görüntüler ve bize rüya diye yuttururlar.
   İşte “edgâs-ı ahlâm” denilen uzun, düzensiz ve karmaşık bir şekilde görülen bu tür rüyâların bilinçaltınızdaki olayların dışa vurumu olup konusunda uzman olmayana yorumlatmamanız ve düzenli takip edip not almanız gerekmektedir.
En az üç bilinçaltı rüyası üç kere not alınmalı ki sorunun kaynağı bulunup terapi de ona göre çözülmesini sağlamalıyız.


Bu Blogda Ara