23 Şubat 2018 Cuma

Rüya Koçluğu


RÜYA KOÇLUĞU

Çoğu kişinin bilmediği fakat yadsınamayacak kadar önemli ve kişiye özel olarak yorumlanması ve buna göre blokajlardan kurtulmanızı sağlayacak rüyalarınızı en doğru ve güvenilir şekilde yorumlama sanatına RÜYA KOÇLUĞU denir.
Kızgınlık veya öfkeniz üzerine gördüğünüz geçmişten gelen rüyalar, gelecekte verilmiş olan hata yapmamanınız istenen rüyalar, uyarı rüyaları, bilinçaltı rüyaları hep buna dahildir.
Rüyalarınızı özellikle sürekli gördüklerinizi uyanınca hemen not alıp hatırlayabildiğiniz kadarıyla ve üzerine katmadan not alıp bizlere yollamanız blokajlarınızı çözmek, hangi duygu durumundan dolayı bu tıkanıklığı yaşıyorsanız bunu çözümlendirmeye çalışmak en doğru yöntemdir.
Geçmişte yaşamış olduğunuz haksızlıklar yüzünden affedememe durumu oluşup bu enerjiyi etrafa yayarsanız PARASAL ve BOLLUK SIKINTISI çekersiniz.
Yine dar gelirli olmak dinimizce uygundur düsturunu kabul edip bunu bilinçaltınıza kodlayıp bolluk ve berekette sıkıntı çekmeniz, bu enerjiyi yayıp bilinç üssü olarak bu duyguyu kelimelere dökmekte yine sorun yaşamanızın örneğidir.
Kelimelerin Gizemli Büyüsüne İnanın
Kuantumcuların yaklaşımları ve tasavvufta da belirtildiği üzere pozitif yani olumlu cümleler kurup durumu tevekküle bırakmak en doğrusur, fakat bunu bu zamanda yaptığımızı zannedip önümüzü kendimiz kesmiş oluyoruz aslında..
Hamile kalamama; kendinizi geçmişten gelen olumsuz bir duygu ile cezalandırıp bilmediğiniz bir kalıp içerisinde sıkışıp beyninize hamile kalmayı haketmiyorum tarzında kodlamalarda bulunuyorsunuz.. Önemli olan bunun hangi olaydan ve hangi kalıplaşmış fikirden olduğunu ortaya çıkarmaktır.
Hayra ve sevgiyle kalın..

Bu Blogda Ara