22 Şubat 2018 Perşembe

Rüya ve Gayb



Rüya ve Gayb Bağlantısı


Gayb rüya da verilir. Her kişiye özel olarak rüyaların görülmesini sağlar Yüce Yaradan, size düşen ise bu rüyaları yorumlayacak doğru kişiye ulaşmaktır.
Allah gaybın dilediği kadarını kullarına verir. Örneğin hırsız girecekti bunu görmüştüm vs gibi cümleler kurarız. Bunlar kişilere özel rüyalardır. 
Bazı terimlerin tabii ki genel anlamları vardır. Yılan, fare, köpek görmek. Yüksekten aşağı düşmek, itilmek vs bunlar musallat belirtisidir. Karabasan gibi net değildir. Bu hayvanların gösterimi musallat olduğunu gösterir. Veyahut araba görmek illa ki hayırlı bir haber demek değildir. 
Rüyada semboller, önünüze veya arkanıza bakmanız, renkler, rüyada ki yıl ve kişinin yaşı gibi faktörlerde önemlidir. Bilindiği üzere rüyaları yorumlama özelliği Yusuf Peygamber'e bahşedilmiş bir özelliktir. Bu yüzdendir ki bazı alimler bir nesnenin yorumunu yaparken farklı farklı yorumlamıştır.. 
Sizlerde gelecek ile ilgili rüyalar görüyorsanız veyahut anlamlandıramayıp sürekli rüyalarınızı merak ediyorsanız bize başvurunuz..

Bu Blogda Ara