24 Kasım 2015 Salı

Gizemli Sır Part 2


★ Dr.Merille kendi kendine yanan insanların yanma nedenini kendince ''Psikolojik bir hastalık'' olarak nitelendirmişti. Ona göre yanan insanlar bir çeşit negatif enerji üreterek kendi kendini yakıyordu.
★ Bu yüzden yanan kişilerde bulunan özellikleri taşıyan onlarca denek buldu ve onlara testler uygulamaya başladı. Bir şekilde bu deneklerden yola çıkarak hastalığın sırrını çözeceğine inanıyordu.
★ Ama sonra dünya medyasını ayağa kaldıran o olay gerçekleşti.
★ Dr.Merille test uyguladığı bir denek ile birlikte test odasında ölü bulunmuştu. Ölüm sebebi olarak ta otopsi raporunda :
★ ''Kendi kendine yanmak'' gösterilmişti.
★ Dr.Merille'den önce sağlam bir araştırma konusu olamayan ''Kendi kendine yanma'' olayı Dr.Merille'nin esrarengiz ölümünden sonra dünya kamuoyunda büyük bir yankı uyandırdı.
★ Bazı gazeteciler bu hadiselerle ilgili bilgi topluyorlar . Tıp dergilerinde yazılar yazılıyor fakat doğru dürüst hiçbir netice alınamıyordu. Daha sonra İngiliz bilim adamları dehşet verici bir sonuçla karşılaştı.
★ Böyle bir yanma olayı ya yanan yapayalnızken oluyor ya da birkaç kişi iseler o zaman hepsi birden yanıp ölüyorlar. Yani hadiseye canlı şahit bulunmuyordu...
★ Kendiliğinden yanma olayları incelendikçe çok enteresan durumlar ortaya çıkıyordu.
★ Elbiselerinde hiçbir yanık izi olmayan ama bedeni kömür haline gelen kurbanlar işi daha esrarengiz bir duruma sokuyordu. Araştırmalarda dikkati çeken bir diğer hususta olayın kurbanlarının genel de ses seda çıkarmadan ve kurtulmaya çalışmaksızın yanmalarıydı...
★ Ama gerçek anlaşıldı, olay aslında çok daha farklıydı. Yanan insanlar ''Dıştan içe doğru'' değil, ''İçten dışa doğru'' yanıyordu. Oysa yanma işlemi dıştan içe doğru gerçekleşirdi.
Gizem artıyordu...

Bu Blogda Ara