30 Temmuz 2015 Perşembe

Marfa Hayalet Işıkları

Marfa Hayalet Işıkları olarak da bilinen Marfa Işıkları  Amerika Birlesik Devletleri'nin Texas eyaletindeki Marfa şehrinin doğusunda gözlemlenen gizemli parıltılar.Görenlerin hayalet,UFO veya ılgım olarak tanımlamasıyla ün kazanmıştır.

Işıkların gözlemlenmesi hakkındaki ilk açıklama Temmuz 1957'de Coronet Magazine'de yapıldı. Açıklama gizemli ışıkların tarihinin 19. yüzyıla dayandığını iddia ederek ışıkları genellikle yerin üzerinde dalgalanan bazen de gökyüzüne yükselen basketbol topu büyüklüğündeki parıltılar olarak tanımladı.Renkleri genellikle beyaz,sarı,turuncu veya kırmızı bazen de yeşil veya mavi olarak bildirildi.Parıltıların omuz hizasında durduğu,düşük hızda yatay olarak hareket ettiği ve bazen de herhangi bir yöne doğru hızla hareket ettiği söylendi.Rapora göre sıklıkla grup halinde görülüyor, bazen grubun dağılıp tekrar birleştiği söyleniyordu.

Görülen cisimler yılda 10 ila 20 kez rapor edildi.Ancak gündüz görüldüğüne dair güvenilir bir bilgi elde edilemedi.

Işıkları gördüğünü iddia eden vatandaşlara göre onlar geceleri herhangi bir zamanda belirgin mesafelerde Marfa'nın 5 ila 15 mil güneydoğusunda görülebiliyor ve bir saniyeden bir kaç saate kadar gözlemlenebiliyor.Yılın her döneminde ve her türlü hava şartında görülüyor.Bazen alacakaranlıkta bazen manzaranın belli belirsiz görünmeye başladığı günün ilk ışıklarında gözlemleniyor.

Eyalet,ışıkları seyahat haritalarında gösterdi,şehre gözlem platformu kurdu ve senede birkez locaların alınıp satıldığı hafta sonu festivalleri düzenlemeye başladı..


Bunlara da göz atın;

Tılsım;  insanların  manevi  yapısına etki edecek bazı  esmaları,  ayetleri ve  duaları kullanarak hazırlanan nesneye, sembollere  ya da yazıya denir.

Günümüz koşullarına uyarlanan Tılsım Çeşitleriyle tanışmaya hazırsanız;

İletişim: 
canmetedoran@gmail.com

Tılsımlar Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız..

Metedoran Nedir?

Tılsımlı Kolye Yüzük

Ev-Ofis Tılsımı (Bereket Tılsımı)

Bu Blogda Ara