17 Haziran 2015 Çarşamba

Bio Enerji Çalışma Teknikleri

Şifa enerji çalışmaları 2 çeşittir ve kendi içlerinde de sınıflara ayrılır. Birincisi rahmani yoldan yani Peygamberlerin Evliyahullahın himmeti ile yani zincir halkası gibi elden ele geçmesi. İkincisi ise sufli dediğimiz varlıkların aracılığı ile uygulanmasıdır. Yani "Cinler" aracılığıyla..

Rahmani şifa enerjisin de beden deki negatif enerji temizlenerek hem ruhsal , hem bedensel şifa çalışması uygulanır. Ruhsal dediğimiz de özellikle psikolojik rahatsızlıkların ve sinir sistemi üzerinde ki birikmiş negatif enerjiler temizlenir. Ve varlıkların insan bedenine bıraktığı negatif enerjiler kontrol edilip temizlenir.

    Sufli yani varlıkların (cinlerin) aracılığı ile yapılan çalışmalar ise biraz daha tehlikelidir. Şifa çalışması esnasında uygulama yapılan kişiye varlık  bulaşabilir ve zamanla o kişi de ruhsal sıkıntılar olabilir.  Şifa çalışmaya uygulayan kişiler çok dikkat etmelidir. Ayrıca uygulama yaptırmak isteyenlerde  bu  şifa çalışması yapan kişilere dikkat etmelidirler. Hükmetmek ve bunun bilincinde olmak tabi ki en önemlisidir. Yoksa musallat dersiniz halbuki siz hükmedemediğiniz için onlar size hükmeder.

Bu Blogda Ara