16 Haziran 2015 Salı

Usui Reiki Kaç Aşamadan Oluşur?

Usui Reiki eğitimi 3 aşamadan oluşur.

Reiki 1. Aşama Eğitimi

Reiki 1. Aşama Eğitimi teorik  ve uyumlama(inisiyasyon) olmak üzere  iki bölümden oluşur. Teorik eğitimde Reiki nedir,nasıl çalışır, enerji bedenimiz , aura ve çakralar hakkında  bilgiler verilir. Sonrasında Reiki kullanımı öğretilir. Ve kişi inisiyasyon alır. Bu Anadoluda el verme olarak tabir edilen  Reiki ye uyumlanma işlemidir. Bu aşamadan sonra kişi hem kendine hemde başkasına fiziksel düzeyde Reiki verebilecek duruma gelir. Bunun için eğitimde öğrenilen bölgelere elleri koyup,Reiki ye bağlanmak istemesi yeterlidir. Herhangi bir konsantrasyon yada tecrübe  gerektirmez. Kazanılan bu yetenek hayat boyu kaybolmaz. Ancak Reiki ye kanal oldukça etkisi artar.


Reiki 2. Aşama Eğitimi

2. aşamada kişi sadece dokunarak değil ,  zaman ve mekandan bağımsız olarak çok daha güçlü enerji verebilir. 2. aşamada 3 adet sembol öğrenilir.Bunlar güç sembolü , mental sembol ve uzaklık sembolüdür. Artık reiki uygulayıcısı geçmiş yada gelecekteki olaylara , durumlara şifa gönderebilir. Psikolojik rahatsızlıklara olumlu yönde etki edebilir. Duygusal ve zihinsel kalıplarınız şifalanır. Uygulayicı bilinçaltı temizliği yapabilir.

Reiki Master Eğitimi

3. aşama insanlara reiki öğretmek yada daha güçlü frekanslar ile çalışmak için alınan eğitimdir. Bu aşama için kişi Reiki’yi bir yaşam biçimi haline getirmiş olmalıdır. Oldukça sorumluluk isteyen bir aşamadır. Bu aşamaya hazır olduğunuza Master’ınız ile birlikte karar vermelisiniz.

Bu Blogda Ara