16 Haziran 2015 Salı

Şifa yöntemleri

RUHSAL ŞİFACI :

Bir canlı hasta ise veya uyumsuz enerji taşıyorsa, bunun sebeplerini bulmak, ortaya çıkarmak hatta bu sebepleri gidermek, dengeyi tekrar teraziye oturtmak için şifa enerjisini hastaya veren kişidir Şifacı. Şifacı’nın başarmasının yüzde oranlaması, Tanrısal İradeyle yaptığı işbirliğinin derecesine, kendisinde bulunan Tanrısal Bilince, kendini ne kadar teslim ettiğiyle ölçülür. Şifacı bu işlevleri yerine getirir iken sadece hastaya şifa vermekle kalmaz, aynı anda kendi de Tanrısal enerji tarafından ruh ve bilgi zenginliğine kavuşur. Şifacı, kendine özgü bir hastalık, sağlık görüşüne sahiptir. Şifacı, hastayı herkesin gördüğü gibi görmez, şifacı hastalık ve sağlığı birbirinden ayrı olarak göremez, yaşam ile ölümü de birbirinden ayrı durumlar olarak göremez. Şifacı, onları, birbirlerinden yalnızca derece farkı ile ayrışan karşıt kutuplar gibi görür. Hastaların negatif kutuptan almış olduklarıyla hastalandığını ve pozitif kutuptan alacaklarınla da sağlığına kavuşacağını, bunu da hiçbir dış yardım almaksızın yapacağını bilendir Şifacı.

ŞİFADA TEŞHİS ve AURA :

Çakraların mutlak enerjiyi yüksek katlardan insanın aurasına kanalize etmesi, her çakranın, prananın farklı bir frekansını kişinin aurasına aktarması, bu frekansların farklı renklerde ayrıştırılabilmesinden ortaya çıkan ışık tayfını iyi eğitim görmüş olan şifacılar yakalayabilirler, görebilirler. Bu görünen aura, şifacıya, hastasının sağlık durumu hakkında bir tablo sunar. Şifacı da bu yoldan hareketle gerekli olan tedavisini yerine getirir.

RUHSAL ŞİFA TEKNİKLERİ :

Ruhsal Şifa yöntemlerini bölümlere ayırdığımız takdirde, karşımıza çıkacak olan şıklar şunlardır:

1)Teşhis :

Kişilerdeki hastalıkları teşhis etmek bakımından başvurulan yollardan birisi auraları görmek, o yoldan teşhis yapmanın yanında, aurayı hissetmek suretiyle hastanızın sübtil enerji sistemindeki bozuklukları teşhis edebilmektir. Bu kişilerdeki fiziksel hastalıkları duru görü yoluyla görebilmek, duru duyu yoluyla hissedebilmek için, uyumakta olan psişik güçlerinizi yeniden uyandırabilmek bakımından tasarlanmış teknikleri bilmek gerekir.

2)Uzaktan Şifa :

Buna uzaktan şifa dendiği gibi, zihinsel şifada denilebilirse de bu yetersiz kalan bir deyimdir. Şifa vermeye kendini adamış olan kişi, aradaki mesafe uzak da olsa, düşüncelerden daha fazlasını projekte edebilir; o şifa sağlamak üzere şifa ışınları gönderebilir, renkleri de bu işe dahil ederek onları da kullanabilir. Hatta şifacı, kendi bilincini hastasının bedeni içersine projekte edebilir ve de doğrudan hasta bölge üzerinde çalışma yapabilir. Uzaktan şifada, şifacı; bilincin daha derin düzeylerinde çalışmayı, o düzeylerden çakraları aracılığı ile enerji ışınları gönderebilir. Bunun yanında da şifa iletmek üzere sözel onaylamaları ve imgeleme sanatını kullanmayı da gerçekleştirir.

3)Elleri Koyarak Şifa Verme :

Burada şifacı, titreşim yoluyla ; polarizasyon yolu ile, hasta ile bütünleşmeyi sağlayan empatik şifa yoluyla şifalandırmaya hedeflenilir. Burada çakraları açmak ve dengelemek için meditasyon tekniklerini bilmek gerekmektedir. Nedeni ise bedeniniz ne kadar daha fazla miktarlarda şifa enerjisi depolar ise, bu, bedeninizden bir o kadar fazla şifa enerjisini geçirebilmenizi sağlamak demektir. Bu da tamamıyla gevşemek, doğru şekilde solunum yapmakla gerçekleşir.

Bu Blogda Ara