6 Ağustos 2015 Perşembe

Çene Bağlama Tılsımı

Komşularının, akrabalarının ya da etrafında bulunan insanların dedikodusundan, boşboğazlığından ve gevezeliğinden bıkan bir kimsenin yaptığı, yaptırdığı bir tılsımdır, Çene Bağlama Tılsımı…
Bu tılsım için uzmanlar genellikle yapımında zorlanmış ancak, bu işi bilen ellerden çıkınca etkisini kaybolmadığının önemi vurgulanmıştır. Bu tılsımın İslam öncesi Araplar arasında ve eski Mısır’da yaygın kullanılan bir tılsım olduğu belirlenmiştir. Tılsımlar tehlikeli bir tılsım olmakla birlikte, İslamiyetin benimsemediği bazı ekoller içerir. Bu ekoller mezar açmak, ölünün çene kemiğini çalmak yada ölmüş kimselerin kefen parçalarında koparmak gibi olgular içerir. Tılsım uygulamaları genelde metal, altın, gümüş, kemik üzerine yazıldığından çenesi bağlanması istenen kimselerin, tılsımı yaptıran kişiye karşı ölü gibi olmaları, sessiz kalmaları hedeflenir.


Bunlara da göz atın;

Tılsım;  insanların  manevi  yapısına etki edecek bazı  esmaları,  ayetleri ve  duaları kullanarak hazırlanan nesneye, sembollere  ya da yazıya denir.

Günümüz koşullarına uyarlanan Tılsım Çeşitleriyle tanışmaya hazırsanız;

İletişim: 
canmetedoran@gmail.com

Tılsımlar Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız..

Metedoran Nedir?

Tılsımlı Kolye Yüzük

Ev-Ofis Tılsımı (Bereket Tılsımı)

Bu Blogda Ara