6 Ağustos 2015 Perşembe

İfrit Nedir?

Yaygın inanışa göre genç erkekler yada genç kadınlara musallat olarak onu etkisi altına alan varlığa İfrit yani Musallat adı verilir.
Havas ilmi Musallatı cinlerin daha güçlüsü olarak tanımlar. Yakalanması, yok edilmesi daha zordur ve zaman zaman titreşimlerini düşürerek bedenlenebildiğini söyler. Bazı bakımlarda çıkmamalarının nedeni de budur.
Çoğu zaman bu durum görünür değildir. Yani kişi üzerinde bir musallat olduğunu anlayamaz. Ancak her iki durumda da erkek olsun kadın olsun belirtiler şunlardır.
Genelde cinsel içerikli rüyalar sıklıkla görülür. Bu olmazsa kabuslar görülür. Rüyalar düzgün değildir.
Kişi kendi içine döner. Dış dünyadan kendini soyutlar. Sessizleşir. İçine kapanık bir hayat yaşar.
Özellikle ikili ilişkileri kesinlikle bozuk olur. Kimseyi beğenmez yada karşı cins kişiyi beğenmez.
İş evlilik aşamasına gelse bile bir şekilde bozulur ve evlilik gerçekleşmez.
Bu olay evlilikten sonra gerçekleşmiş ise evlilik yürümez.
Musallat ayrıca başkalarının yönlendirmesi ile olabileceği gibi, başka bir deyişle büyü yolu ile yönlendirilebileceği gibi, tamamen rastlantısalda olabiliyor. Halk arasında cin çarpması tabiri bu duruma uygundur. Ancak her musallat cinsel içerikli olmayabiliyor. Yinede musallat kişiyi ele geçirmiş olur ve kişiye olmayan şeyleri olmuş gibi gösterebilir. Kişinin kendisini ve çevresini farklı algılamasına sebebiyet verebilir.
Bu gibi bir durumda işin ehli birine danışmanız sizin için en hayırlısı olacaktır. Çünkü Musallat, anlaşılmadığı sürece insanın yaşamını ölüme kadar mahvedecektir…

Bunlara da göz atın;

Tılsım;  insanların  manevi  yapısına etki edecek bazı  esmaları,  ayetleri ve  duaları kullanarak hazırlanan nesneye, sembollere  ya da yazıya denir.

Günümüz koşullarına uyarlanan Tılsım Çeşitleriyle tanışmaya hazırsanız;

İletişim: 
canmetedoran@gmail.com

Tılsımlar Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız..

Metedoran Nedir?

Tılsımlı Kolye Yüzük

Ev-Ofis Tılsımı (Bereket Tılsımı)


Bu Blogda Ara