6 Ağustos 2015 Perşembe

Sağlık Tılsımı

Sağlığı bozulmuş, vücutsal dengesi sarsılmış, fiziki zarar görmüş, sırtına, beline, dizlerine ağrı girmiş bir kimsenin doktorlardan herhangi bir fayda görememesi halinde Sağlık Tılsımı yaptırması uygun görülmüştür.

Sağlık Tılsımı vücudun belirli yerlerine, azaların ağrısına göre yapılır.
Dizleri ağrıyan bir kimsenin, Ya Şafi, Ya Kafi, Ya Safi İsmi şeriflerinin özel olarak tılsımı hazırlanır ve kişi bu tılsımı kullandıktan sonra var olan şikayetinde yavaş yavaş azalmalar başlar ve sonunda Allah’ın izni ile bu sıkıntısından kurtulur.

Beli Ağrıyan bir kimse için Allah’ın Ya Hekim, Ya Selim, Ya Alim isimlerinin özel tılsımları hazırlanır.Kalbine (Yüreğine) Ağrı giren bir insan için Ya Kerim, Ya Emin, Ya Hadi isimlerinin tılsımı hazırlanarak bu kişiye yapması gereken işlemler verilir ve işlemlerin zamanında saatine uygun olarak yapılması için kişi iyice bilgilendirilir. Tılsımlar Sırtına Ağrı giren bir kimse için Ya Cebbar, Ya Settar, Ya Halim isimlerinden özel tılsımlar ve okumalar hazırlanır. Okumaların zamanında ve verilen adet miktarınca okunması çok önemlidir.


Bunlara da göz atın;

Tılsım;  insanların  manevi  yapısına etki edecek bazı  esmaları,  ayetleri ve  duaları kullanarak hazırlanan nesneye, sembollere  ya da yazıya denir.

Günümüz koşullarına uyarlanan Tılsım Çeşitleriyle tanışmaya hazırsanız;

İletişim: 
canmetedoran@gmail.com

Tılsımlar Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız..

Metedoran Nedir?

Tılsımlı Kolye Yüzük

Ev-Ofis Tılsımı (Bereket Tılsımı)

Bu Blogda Ara