5 Ağustos 2015 Çarşamba

Cin Musallatı Olan Kişilerde ki Fiziksel Belirtiler

BEDENİNDE CİN OLAN KİŞİLERDEKİ BELİRTİLER NELERDİR ?

Cin insanın bedenine girdiği andan itibaren(kendi isteği veya büyü yoluyla) kişide aşağıdaki belirtilerden en az üç beş tanesi görülür.Bunlar muska ve başka türlü büyü yapılanlarla aşağı yukarı aynıdır.

A-FİZİKSEL BELİRTİLER:

1-Tıbben nedeni bulunamayan ,devamlı,yarım veya tam baş ağrısı.Başın üzerinde bir yerin acıması.Baş dönmesi,sersemlik hissi,düşecek veya bayılacak gibi olma.
2-Kulakta ve/veya kafanın içinde çınlamalar ,uğultular.
3-Kafanın içinde oluşan tuhaflıklar,beynin şekilden şekile girmesi hissi.
4-Nedensiz ve doktorun tespit edemediği göz ağrıları ve yanması.Gözlerin üzerine bir ağırlığın gelmesi.
5-Kollarda ,bacaklarda veya vücudun çeşitli yerlerinde uyuşmalar,titremeler,sarsılma ve itilme hissi,yanmalar ,karıncalanmalar,diken diken olma halleri. El,kol,baş gibi organların istem dışı oynatılması.El;kol veya bacakların kasılması.
6-Sırt bölgesinde veya vücudun değişik yerlerinde gezici ağrılar.
7-Bazı cinler sara hastalığı yapabilir.Bu durum İbn-i Sina’nın “Kanun” isimli kitabında da yazılıdır.Bunlar kuvvetli cinlerdir.Rahatsızlık başladığı anda cin insanın başındadır ve beyne hükmeder. Sara hastalığı sadece cinden değil tıbbi de olabilir.Tıbbi saranın tedavisi doktor tarafından yapılır.
8-Genç kıza büyü yapılırsa veya cin kıza aşık olup bedenine girerse;o kızda huysuzluklar,ailesine karşı gelmeler,evlenmeme isteği,kimseyi beğenmeme durumları oluşur.Bazıların da ise,cin , kızın yüzünde bacaklarında ve vücudunun çeşitli yerlerinde sivilceler çıkarır.Bu sivilceler ilaçla geçmez.
9-Cinler yapıları itibarı ile ,insanın damarlarına girip kanı ile beraber dolaşabilmektedir.Bu nedenle doktor tarafından muayene edilip tedavi edilemeyen bazı hastalıkları cinler yapabilmektedir.

10- HAMİLE KALAMAMA: Bir bayanla ,bir erkeğin üreme organlarında tıbben bir engel yoksa normal olarak,bayan hamile kalır ve çocukları olur.Eğer tıbbi bir engel varsa,doktor tarafından tedavisi yapılır,sorun ortadan kalkar ve bayan hamile kalır.Ancak bazen bayanın ve erkeğin tıbbi sorunu yoktur.Yapılan incelemeler sonunda;doktor,sizin tıbbi olarak engeliniz yok der,fakat bayan yine hamile kalamaz.İşte bu durum gösterir ki ,kadının bedeninde cin vardır.İnsanların çoğu bunun farkında bile olmazlar.Tüp bebek denerler yine olmaz.Çünkü cin kadının rahim kanallarını tıkar,yumurtalarını etkiler,meni girişini engeller.Cin kendini de mümkün olduğu kadar fark ettirmemeye çalışır.Bu tür vakalarda cin genellikle büyü sonucu bedene girer.O sadece bu görevini yerine getirdiğinden,yukarıdaki belirtileri vermeyebilir.Tüp bebekte de cin bedende olduğundan her türlü etkiyi gösterir.Tıbben ne yaparsanız yapın,hamile kalma ihtimali yoktur.
Karşılaştığım bazı durumlarda da;cin, bayanın bedenine cinsel ilişki sırasında girmekte,görevini yapıp sonra dışarı çıkmaktadır.Bunlar kuvvetli cinlerdir.O zaman kadında hiçbir cin rahatsızlığı belirtisi görülmez.Bu hali tespit ve tedavi etmek hayli zordur ve biraz uzun zaman alabilir.
Ancak nasıl olursa olsun,bayanın bedenindeki cinler çıkarılırsa veya öldürülürse,ikinci durum içinde cinler yaklaştırılmazsa,Allah’ın izniyle hamile kalınır. Basından izlediğime göre bazı cinciler, bu iş için;kadınları,ölmüş eşek kafasına oturtmak,içinde ne olduğu belli olmayan pis su içirmek,içinde ne yazdığı meçhul muska ve tılsım taktırmak ve burada yazmaktan haya ettiğim bir sürü şeytani davranışlarda bulunuyorlar.Böyle şeylere kesinlikle kanmayınız.!!!

11-DÜŞÜK YAPMA: Bu durumda da bayan hamile kalır fakat belli haftalarda düşük yapar.Bu düşük haftaları her hamile kalışta ,ortalama aynı zamana rastlar.Daha sıkıcı ve üzücüdür.Tıbben düşük yapmaya bir engel yoksa ve yinede düşük oluyorsa,anlaşılır ki cenini cin düşürtmektedir.Cinin belli haftalara kadar bekleyip cenini etkilemesinin amacı,insana acı ,üzüntü ve eziyet çektirmek içindir.Belirtileri,hamilelik süresi içinde sırt ağrıları,halsizlik ve kabızlık olabilir.(herkeste aynı şeyler yaşanmayabilir.)

Düşüğün sebebi cin ise,çıkarıldığında kadın Allah’ın izniyle bir daha düşük yapmaz.Eğer bir medyum veya adi herneyse giderseniz,hamile kalamayan bayanlara uyguladığı şeytani işlerin aynısını yapar ve netice alamazsınız.Üstelik sağlığınız da tehlikeye girebilir.Tıbbi olmayan hamile kalamamanın ve düşük yapmanın nedeni cinlerden ise;Kur’an’ı kerim’den ilgili ayetler okunarak bu cinler ikna edilerek sonuç alınır.Bunun dışındaki hiçbir yöntemden şifa bulamazsınız.
Bu tür olaylarda tedaviyi ilk önce tıpta arayınız.Eğer çözüm bulamazsanız bize başvurunuz.Kesinlikle cinci ve büyücülerin usül ve yöntemlerini denemeyiniz.Aksi halde başka rahatsızlıklara yakalanabilirsiniz .

12-Taşıt araçlarına binememe.
13-Üşüme ,ürperme ve ateş basmaları.
14-Doğum yaptıktan kısa bir süre sonra;öfkelenme,içe kapanma,uyuyamama,yemek yiyememe,etrafında çeşitli hayvanlar görme,konuşmama,ağlama,huzursuzluk ve saldırgan davranışlar ile etrafındakilerin kendisine zarar vereceklerini düşünme.Cinsel isteksizlik.
15-Vücutta sürekli dolaşan,yer değiştiren bir şeyin olması.
16-Yemek yiyememe veya aşırı oburluk hali.(diğer belirtilerle beraber)
17-Erkekte cinsel isteksizlik olması.Birdenbire,sebebi olmadan eşini beğenmeme,ondan nefret etme,bazen yüzünü değişik şekillerde görme,organının sertleşmemesi ve buna bağlı olarak cinsel ilişkiye girememe.Bazen bu durum yeni evlilere yapılır.Buna “bağlama büyüsü “denir.Eğer cin karı kocayı ayırmak için yapılmışsa,başka kadınlarla ilişkiye girebilir.O zaman da cin ve büyü olayı kimsenin aklına gelmez.Sebepler başka yerde aranır.
18-Kadında cinsel isteksizlik olması.Nedeni olmadan ,aniden eşini beğenmeme,ondan nefret etme,yüzünü değişik şekillerde görme.Cinsel ilişki sırasında bacaklarını kapatıp ilişkiyi tamamlatmama. Yeni evli kadınlara da “bağlama büyüsü” yapmaktadırlar.
İster erkeğe ,ister kadına yapılsın bu tür büyüler Allah’ın izniyle çözülür.
19-Kekemelik.Bu rahatsızlığı yapan kuvvetli cinlerdir.Kişinin çene ve diline etki edip onu kekeleme yapmaktadırlar.
20-Sırt ve bel kemiklerinde ağrılar sızılar olması
21-Tıbben nedeni bulunamayan mide ağrıları ve şişkinlik,
22-Evlenmeye aday şahsı çirkin bir surette görmek.Aniden ondan nefret etmek,soğumak.

Ayetler eşliğinde cinlerin varolduğu ve yapabilecekleri;



"Onların hepsini toplayıp bir araya getireceği gün: «Ey cin topluluğu, gerçekten şu insanlara çok çektirdiniz!» diyecek, insanlardan onların yardakçıları da: «Ey Rabbimiz, biz birbirimizden yararlandık ve bizim için kararlaştırdığın ecele ulaştık.» diyecekler. Allah: «Sizin ikametgahınız, Allah'ın dilediği zamanlardan başka, ebedi kalmak üzere ateştir. Şüphesiz Rabbin hikmet sahibidir, her şeyi bilendir.»"(En'am, 6/128)

"Cinlerden, insanlardan ve kuşlardan orduları Süleyman'ın huzurunda toplandı. Bunların hepsi (Onun tarafından) sevk ve idare olunuyorlardı." (Neml, 27/17)

"Cinlerden bir ifrit: «Sen makamından kalkmadan önce ben onu sana getiririm. Ve gerçekten bunu yapmaya hem gücüm, hem de güvenim var.» dedi."
 (Neml, 27/39)

Bunlara da göz atın;

Tılsım;  insanların  manevi  yapısına etki edecek bazı  esmaları,  ayetleri ve  duaları kullanarak hazırlanan nesneye, sembollere  ya da yazıya denir.

Günümüz koşullarına uyarlanan Tılsım Çeşitleriyle tanışmaya hazırsanız;

İletişim: 
canmetedoran@gmail.com

Tılsımlar Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız..

Metedoran Nedir?

Tılsımlı Kolye Yüzük

Ev-Ofis Tılsımı (Bereket Tılsımı)

Bu Blogda Ara