6 Ağustos 2015 Perşembe

Durugörü Hakkında Gerçekler

Klasikleşmiş paranormal eylemlerden var sayılan uzaduyum (telepati) ve ruhsalgörü (durugörü) aslında Duyu ötesi Algı ismiylede bilinen yeteneklerdendir. Bu iki yeteneği birbirinden ayırmak güçtür. genellikle uzaduyum, zihinler arasındaki paranormal bilgi iletişimi olarak kabul edilir; ruhsalgörüde ise; bilgi, diğer bir zihnin yardımı olmaksızın elde edilir.
Bazı bakımlardan uzaduyum, ruhsalgörü yoluyla öteki bir kimsenin zihnini okumak da sayılabilir. Pratikte, ruhsalgörüyü kapsamayan uzaduyum deneyleri yapmak kuvvet olmakla beraber, uzaduyum biraz incelik kullanılarak deney kapsamı dışında tutulabilir.
Bunun gibi duyu ötesi algı olaylarını gerçekleştirme yetenekleri yoğun şekilde nazik nitelikte olduğundan, soğuk ve anlayışsız laboratuvar atmosferinde kolayca yitirilebilmektedir. ikiz kardeşler arasındaki yakın temas bugün nerdeyse efsaneleşmiştir; birçoğumuzda kilometrelerce uzakta yaşayan ve birbirlerinden hiç haber almadıkları durumda tıpkı zamanda hastalanan ikizlerin varlığını biliriz.
ikiz kardeşinin ölümünü paranormal yollardan, belki görünmeyen bir ruhsal bağın kopması sonucu ya da uzaduyumsal bir yitik duygusu yoluyla haber piyasa insanlarla ilgili birçok belgeler vardır.
ikizler arasındaki bu yakın zihinsel bağlantı, bir sıra deneyle kanıtlanmıştır. Bu deneylerde, ikizlere beyindeki trendleri ölçen bir elektroansefalografi aygıtı bağlanmıştır. tecrübe sırasında ikizlerden birinin gevşemesi ve beyninin gevşeme durumundaki zihne özgü elektrik dalgaları vermeye başlaması üzerine, diğer bir odada kardeşine bağlı olan aygıtta derhal tıpkı gevşeme bulgularını kaydetmiştir. Bu tecrübe, haber iletimini değil, ruhsal hal değişimleri nedeni ile ikizler arasında var olan uzaduyumsal ayrıcalığı gösteriyordu.

Bunlara da göz atın;

Tılsım;  insanların  manevi  yapısına etki edecek bazı  esmaları,  ayetleri ve  duaları kullanarak hazırlanan nesneye, sembollere  ya da yazıya denir.

Günümüz koşullarına uyarlanan Tılsım Çeşitleriyle tanışmaya hazırsanız;

İletişim: 
canmetedoran@gmail.com

Tılsımlar Hakkında Detaylı Bilgi Almak İçin Tıklayınız..

Metedoran Nedir?

Tılsımlı Kolye Yüzük

Ev-Ofis Tılsımı (Bereket Tılsımı)


Bu Blogda Ara